M Jesus Prieto Vila

PSC-CP

Regidora - delegada

 

Email

mjesus.prieto@montmelo.cat

Pertany al govern?

Horari de visites

Prèvia concertació

Dades biogràfiques

Nascuda l'any 1967 a l'Hospital de Granollers, resideix a Montmeló des del seu naixement. 

Es va casar a Montmeló l'any 1989 i és mare de dues filles, Diana i Mireia.

Va cursar estudis de primària a l'escola Santa Maria de Montmeló (1971/1980) i el batxillerat a l'Institut d’Ensenyament Secundari Vicenç Plantada de Mollet (1980/1984) del Vallès. Un cop finalitzat va començar estudis de Turisme però no va finalitzar l’últim any (1984/1986).

A l’any 1986, arrel d'una convocatòria pública per cobrir vacants a la Biblioteca i la Sala de Lectura municipals de Montmeló, es va presentar per a cobrir dues places d’auxiliar de biblioteca, quedant en segona posició de la llista per resultats.

Va estar treballant per l'Ajuntament des de 1986 fins gener de 1988, que va marxar a treballar a la Asseguradora Internacional Winterthur Seguros Generales

A partir d'aquest moment, s'especialitza en aquest sector, on encara està vinculada i comença la seva "escalada" professional superant els exàmens preceptius per augmentar de categoria laboral des d'auxiliar administrativa fins a cap de servei dins d'aquesta empresa en el món de la producció i dels sinistres.

Va estar treballant a Winterthur des de començaments de gener de 1988 fins a finals de juny de 2004, on per motius personals va demanar la baixa voluntària adscrita a un ERO que va presentar la empresa amb la intenció de poder treballar més a prop de casa i guanyar en temps personal i familiar donat que era mare de dues nenes molt petites en aquell moment (1 i 3 anys).

Al setembre de 2004 va sorgir la necessitat de cobertura d'una jornada parcial i per un temps acotat, per maternitat d'una treballadora de 'La Grua' Biblioteca municipal i donat que estava inscrita a la borsa de treball municipal i tenia l'experiència, va estar treballant unes hores diàries a la Biblioteca la Grua de setembre 2004 a maig 2005 (finalització de contracte).

Al juny de 2005, va tornar a la ciutat de Barcelona a treballar com a Cap del Servei d’Operacions a Trip Soluciones fins el 18 d'octubre de 2006 d'on marxa per decisió propia i torna al sector assegurador d'una Entitat financera on continua actualment al seu Departament de Prestacions No Vida i a la qual durant aquest anys i fins l'actualitat ha viscut diverses fusions bancàries i asseguradores, formant part de diverses joint ventures creades amb Entitats de primer nivell assegurador internacional.

Retribucions

Retribució per assistència: 250 euros per assistència a Junta de Govern Local i 120 euros per assistència a Ple

Registre d'interessos

Darrera actualització: 7.05.2024 | 08:30