M Jesus Prieto Vila

PSC-CP

Regidora - delegada

 

Email

mjesus.prieto@montmelo.cat

Pertany al govern?

Horari de visites

Prèvia concertació

Dades biogràfiques

Nascuda l'any 1967 a l'Hospital de Granollers, resideix a Montmeló des del seu naixement. És filla de pares immigrants provinents de Galicia Va casar-se a Montmeló l'any 1989 i actualment és mare de dues filles d'11 i 13 anys.

Va cursar els estudis de primària a l’escola Santa Maria de Montmeló (1971/1980) i el batxillerat a l’Institut d’Ensenyament Secundari Vicenç Plantada de Mollet (1980/1984) del Vallès. Un cop finalitzat va començar estudis de Turisme però no va finalitzar l’últim any (1984/1986).

Al llarg de la seva vida laboral ha realitzat diversos cursos específics del mon assegurador (Introducció a l’assegurança, Formador de formadors, Atenció al client i Atenció reclamacions, Introducció a l’Assegurança de Responsabilitat Civil (INESE) i Anàlisi i Inspecció de Riscos en tramitació de Sinistres de Responsabilitat Civil (INESE), així com diversos cursos d’ofimàtica, Seguretat Laboral, LOPD ...). Ha impartit cursos com a formadora a personal adscrit a plataformes telefòniques i a tècnics comercials en productes especialitzats en assegurances.

A l’any 1986, arrel d’una convocatòria pública d’exàmens per l’ajuntament de Montmeló, va presentar-se per a cobrir dues places d’auxiliar administrativa (una persona per la Biblioteca de Santa Rosa i l’altra per la Sala de Lectura ubicada al barri de la Grua al carrer Carles Linde), quedant en segona posició de la llista per resultats.

Va estar treballant per l’Ajuntament des de 1986 fins 1988 en diferents llocs, a la Sala de Lectura municipal que va tancar per canvi de local, cobrint necessitats a diferents departaments de l’Ajuntament fins que recent renovat el contracte anual del tercer any (al gener de 1988) va marxar a treballar a la Winterthur Seguros Generales, multinacional del mon assegurador, al Departament de Direcció de Particulars amb un contracte fixe aquell mateix mes. Aquí va començar la seva formació en el mon assegurador on encara està vinculada i la seva "escalada" professional superant els diversos exàmens per augmentar de categoria laboral des d'auxiliar administrativa fins a cap de servei dins d’aquesta empresa en el món de la producció i dels sinistres.Va estar treballant a Winterthur des de 1988 fins finals de juny de 2004, on per motius personals va demanar la baixa voluntària adscrita a un ERO que va presentar la empresa amb la intenció de poder treballar mes aprop de casa i guanyar en temps personal i familiar donat que era mare de dues nenes molt petites (1 i 3 anys).

Al setembre de 2004 va sorgir la necessitat de cobertura d’una jornada parcial per maternitat d’una treballadora de l’ajuntament i per un temps concret a la biblioteca i donat que estava inscrita a la borsa de treball municipal i la seva experiència anterior a la asseguradora va estar treballant unes hores diàries a la Biblioteca la Grua de setembre 2004 a maig 2005 (finalització de contracte).

Aquí va tornar a Barcelona i al juny de 2005 va començar a treballar com a Cap del Servei d’Operacions a Trip Soluciones (empresa desapareguda actualment) i que va deixar el 19 d’octubre de 2006 per treballar on actualment treballa, a una Asseguradora vinculada al Grup Mapfre d’una Entitat Financera d’àmbit internacional com a Cap de Producció i Sinistres de la mateixa.

Retribucions

Retribució per assistència: 250 euros per assistència a Junta de Govern Local i 120 euros per assistència a Ple

Registre d'interessos

Darrera actualització: 18.03.2024 | 08:37