Salutació de l'Alcalde

Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l’Ajuntament de Montmeló!


És segur que moltes i molts de vosaltres ja coneixeu el nom de Montmeló per la projecció internacional que li dona el Circuit de velocitat que hi té la seu des de l’any 1991.

Us convido, però, a conèixer millor aquest poble mil·lenari, acollidor i obert que ha estat encreuament de camins i lloc de trobada des de temps immemorials.

A més, descobrireu un jaciment romà del segle I abans de Crist que ha estat declarat bé cultural d’interès nacional. Podreu visitar una església romànica del segle XI o un ric patrimoni modernista fruit de l’arribada del tren l’any 1871.

Tindreu l’oportunitat de conèixer el naixement del riu Besós, que s’origina a Montmeló de la confluència dels rius Congost i Mogent.

A Montmeló, també podreu gaudir de l’oferta cultural i artística que es programa a la Sala Polivalent La Torreta o la protagonitzada per les moltes entitats i associacions del municipi.

Podreu assistir a la fira FITKAM de teatre infantil i juvenil o gaudir de la Festa Major que  s’organitza cada any per la festivitat de Sant Pere.

I per descomptat, podreu assistir als Grans Premis de Fórmula 1 i Moto GP que es desenvolupen al Circuit de Barcelona-Catalunya, un equipament que ha convertit Montmeló en la capital del motor del nostre país i que és lloc de referència de la competició del motor a tot el món.

Desitjo que aquesta pàgina web us sigui, sobretot, útil. Útil per informar-vos-en i per a accedir a la informació institucional i administrativa que cerqueu per relacionar-vos amb aquesta administració i accedir als tràmits i gestions que necessiteu.

Des de l’Ajuntament, treballem per fer-la cada dia més accessible i més completa, perquè sigui més transparent, democràtica i participativa.

Finalment, us convido a seguir l’activitat d’aquest Ajuntament a través de les xarxes socials mitjançant els diversos perfils que tenim creats.

En definitiva, benvinguts a Montmeló, sigueu d’on sigueu i vingueu d’on vingueu!

Pere Rodríguez
pere.rodriguez@montmelo.cat

Darrera actualització: 24.05.2023 | 11:12
Darrera actualització: 24.05.2023 | 11:12