Tancades les inscripcions online a la Ruta de les Fonts

Dimecres, 8 de novembre de 2023 a les 00:00

Les inscripcions online a la Ruta de les Fonts ja s'han exhaurit.  A hores d'ara només queden els darrers dorsals per apuntar-se a la caminada popular que tindrà lloc aquest diumenge 12 de novembre. Les persones interessades poden anar al Pavelló Municipal i consultar si encara es poden inscriure.

La Coneguda Ruta de les Fonts és una ruta totalment amateur amb un recorregut circular, amb sortida i arribada a Montmeló, que transita per camins forestals i algun caminet amagat, i que us permetrà conèixer un indret sorprenent, molt bonic i desconegut per a molta gent del poble.

Enguany serà la segona vegada que hi haurà una nova ruta més curta per a les famílies amb infants petits o bé per a caminants que no estan habituats a marxes llargues. Es tracta de la "Ruta Mini" que té poc més de 7 km i un desnivell acumular de 263 m.

A aquest nou traçat s'ha d'afegir la ruta curta de 14 km, la llarga de 18 i la XXL de 23 km aproximadament. Les dues primeres rutes estan adreçades a senderistes i persones amb un hàbit de caminar i la ruta XXL és més indicada per a runners o persones que els hi agrada corre per senders de muntanya.

Recordem que la sortida serà a partir de les 9 del matí als Jardins de la Torreta. L’organització recomana arribar amb temps per recollir la butlleta dels avituallaments que dona dret també als obsequis i a l'esmorzar.

Darrera actualització: 08.11.2023 | 13:49