Quaranta infants de Montmeló acompanyen als pilots i autoritats a la recta de sortida del Gran Premi de Fórmula 1

Dijous, 8 de juny de 2023 a les 00:00

Com ja és habitual, un grup d'infants de Montmeló han estat els protagonistes de la cerimònia de les banderes minuts abans que s'iniciés el Gran premi de Fórmula 1. Aquest any 2023 van ser vint infants i joves de SIS (Servei Socioeducatiu de Montmeló) els encarregats de desplegar les banderes d'Espanya i Catalunya i els vint més petits, van acompanyar el grup de pilots i autoritats durant tota la cerimònia.

Aquests quaranta infants i joves del SIS van gaudir d'una jornada molt especial, perquè van tenir el privilegi de visitar la zona del pàdoc i d'estar en el box de l'equip Hass, on el cap d'enginyers va explicar detalladament com funcionaven els cotxes dels pilots Kevin Magnussen i Nico Hülkenberg. Tot això a una hora del començament de la prova.

Minuts abans de la sortida, van sortir a recta de tribuna on es va realitzar la cerimònia d'inici del Gran Premi de Fórmula 1. Els infants van viure amb molt d'entusiasme el moment, ja que van tenir l'oportunitat de saludar durant uns minuts a dos ídols del moment: a Neymar i a Rosalia.

Una vegada finalitzada l'activitat, el grup d'infants, acompanyats de l'equip de monitors i voluntàries del SIS va poder veure el desenvolupament de la prova des de la tribuna de recta. Ben segur que aquests infants recordaran durant molt de temps aquesta experiència.

Darrera actualització: 08.06.2023 | 13:25