L’equip sènior del karate Montmeló primer al Campionat de Karate de Catalunya a la categoria de kata

Dimarts, 7 de maig de 2024

Miguel Llobet, Alberto Pintiamida i Ricardo Quindos de l’equip sènior de kata Montmeló van aconseguir el primer lloc en  la categoria de Kata Sochin i la seva aplicació.

Montmeló va acollir el passat dissabte 4 de maig, el Campionat de Catyalunya de Karate per Clubs. La competició, que el municipi ja havia acullit en edicions anteriors, es va celebrar al pavelló Municipal i va aplegar una gran participació acompanyada d'un gran èxit de públic. Uns 25 clubs provinents dels clubs de tota Catalunya van competir al pavelló per les medalles de la competició de clubs.

El Club Karate Montmeló va tenir un representant destacat en la competició. L'equip masculí de kata, la modalitat d'exhibició del karate, es va proclamar campió de Catalunya després de superar el Karate Do Ten-Chi-Jin de Deltebre en la categoria absoluta, una de les més importants de la jornada. Les persones assistents van poder apreciar el treball de coordinació, velocitat i elasticitat que acompanya els moviments sincronitzats de kata.

En aquest Campionat de Karate de Catalunya de clubs, també van competir altres clubs de la comarca com el CK Montornès o el CK No Kachi Les Franqueses, a més del Club Karate Montmeló que compta amb una llarga trajectòria al nostre municipi des que es va iniciar a finals dels anys vuitanta.

Darrera actualització: 15.05.2024 | 09:24