La 25a Ruta de les Fonts de Montmeló torna a ser un èxit i aplega més de 550 participants

Dimarts, 14 de novembre de 2023 a les 00:00

Diumenge passat, 12 de novembre, la Ruta de les Fonts a Montmeló va tornar a ser un èxit, amb els dorsals exhaurits des del dijous anterior.

D'entre les gairebé 600 persones que van participar en la ruta hi havia diversos perfils, i això és possible gràcies als 4 recorreguts: la mini de 7 km, la curta de 14 km, la llarga de 18 km i la XXL, de 23 km. La participant de menys edat tenia 6 anys i va fer la Ruta Mini i la persona més gran en tenia 82 i va fer la Ruta curta.

Una mica més de la meitat, un 51% es va decantar per la Ruta Curta, un 30% ho va fer per la Llarga, un 5% es va atrevir amb la XXL i el 14% restant va ser la mini. Sigui quina sigui, tothom qui ha participat coincidia en el fet que l'objectiu era passar una bona estona amb amics o família.

En els 4 recorreguts la ruta és circular i comença i acaba als Jardins de la Torreta. Un dels aspectes que més agrada als participants és poder gaudir de vistes del Vallès i conèixer l'entorn de Montmeló fomentant la pràctica esportiva.

Aquesta ha estat la 25a edició, que compta amb la col·laboració de diferents entitats, empreses i comerços del municipi. Entre elles, l'associació de voluntaris de Protecció Civil que col·labora en tot el recorregut i la Penya Blaugrana de Montmeló.

Aquest any, la Penya va ser l'encarregada de preparar els entrepans amb la novetat de gaudir d'una botifarrada en finalitzar la Ruta, als jardins de la Torreta, que va permetre crear un gran ambient a la gespa.

Darrera actualització: 16.11.2023 | 18:30