El pavelló se suma a la campanya de recollida de taps solidari de la Mitja

Divendres, 8 de març de 2024

Des de l'11 de març i fins al 14 d'abril es poden portar taps de plàstic a la consergeria del Pavelló Poliesportiu. D'aquesta manera, aquest equipament municipal se suma a la campanya de recollida de taps solidari que tindrà lloc durant el cap de Setmana de la Mitja Marató Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca 2024.

 

 

 

Les persones que s'apropin amb els seus taps al pavelló contribuiran a una causa significativa en benefici de l'associació de l'escola de can Vila de Mollet.

L’objectiu principal d’aquesta campanya és recollir taps de plàstic, que posteriorment seran venuts per obtenir fons destinats a adquirir material necessari per al funcionament òptim del centre. Aquest material pot incloure des de material educatiu fins a equipament Cada tap recollit no només representa un petit gest, sinó també una gran contribució cap a millorar les condicions d’aprenentatge i la qualitat de vida dels estudiants de l’escola de Can Vila.

D’altra banda, aquesta campanya també fomenta la consciència ambiental, ja que promou la reutilització i el reciclatge del plàstic. A través de la col·lecta de taps, es pot destacar la importància de reduir els residus plàstics i trobar maneres creatives de donar-los un segon ús.

Darrera actualització: 11.03.2024 | 14:43