El Circuit posa a la venda les entrades d’F1 2024 amb una promoció especial d'un dia, del 25% de descompte

Dilluns, 6 de novembre de 2023 a les 00:00

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló) - Es tracta d'un 25% de descompte en una selecció de localitats per temps limitat, una oferta que permetrà acostar el mundial d'automobilisme als aficionats.

Demà dimarts 7 de novembre, el Circuit de Barcelona-Catalunya posarà a la venda les seves entrades pel FORMULA 1 GRAN PREMIO DE4 ESPAÑA 2024, esdeveniment que se celebrarà del 21 al 23 de juny a les instal·lacions mundialistes. Ho farà amb una promoció especial per posar la categoria reina de l'automobilisme una mica més a l'abast dels aficionats.

Els tiquets estaran disponibles en la plataforma d'entrades a partir de les 10 h i, d'entre tota l'oferta de localitats, hi haurà una selecció que presentarà un 25% de descompte. Aquesta promoció, no obstant això, serà vàlida solament fins a les 23.59 h d'aquest mateix dia en compres realitzades a través del portal web del Circuit.

El descompte s'aplica sobre els seients amb visibilitat reduïda d'algunes tribunes de la categoria Fan (concretament la J i la K), les quals presenten un preu de 224,25 € amb el descompte. També a les tribunes i E de la categoria Fan + (284,25 €) i a les tribunes Principal i F de la categoria Excellence (411,75 €). Per a més informació sobre l'afectació visual en cadascuna de les tribunes, els aficionats poden consultar un document explicatiu al web del Circuit amb el detall de totes.

Més enllà de les localitats incloses en la promoció, els fans compten amb l'habitual àmplia oferta d'entrades a partir de 175 € (Pelouse), en tribunes molt diverses repartides per tot el traçat. Cal destacar l'oferta de tribunes cobertes que té el Circuit tant en les seves categories Superfan (L, H, M), com Excellence (Principal, A).

Totes les entrades a la venda en qualsevol de les tribunes disponibles, així com a Pelouse, es comercialitzen amb el mateix format, un abonament de tres dies per divendres, dissabte i diumenge del Gran Premi. Com habitualment, el Circuit compta amb les tarifes Júnior (de 6 a 15 anys) i Sènior (a partir de 65 anys), les quals presenten un 50% de descompte, així com altres descomptes habituals com ara Carnet Jove i RACC Master.

Darrera actualització: 06.11.2023 | 13:34