El Circuit obre les seves portes a la solidaritat aquest cap de setmana

Divendres, 10 de maig de 2024

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- Aquest dissabte 11 de maig, se celebrarà una nova edició de Cars For Smiles juntament amb la cursa atlètica Formula Run.

El Circuit de Barcelona-Catalunya torna a cedir les seves instal·lacions per celebrar esdeveniments solidaris. Per vuitena vegada en la seva història acollirà una edició del Cars For Smiles, així com la primera de Formula Run. Tots dos tindran lloc demà i recaptaran fons per causes diferents.

Cars For Smiles dona l’oportunitat de copilotar un cotxe al Circuit de Barcelona-Catalunya a joves que pateixen alguna malaltia o condició difícil.. Aquest dissabte, uns 45 adolescents estaran acompanyats per diversos pilots i propietaris de vehicles exclusius de marques mítiques com Aston Martin, Bentley, Ferrari, Maserati, McLaren, Lamborghini, Jaguar, Lotus o Porsche. A ells s'uniran els seus familiars, voluntaris i directius de les empreses que patrocinen i donen suport a l'esdeveniment.

El propòsit de Cars for Smiles sempre ha estat crear il·lusió i somriures en aquests joves, proporcionar-los una experiència única, així com donar suport a les seves famílies i a les persones que treballen en les institucions hospitalàries que es dediquen a la seva cura. Els  diners recaptats a través de les donacions que realitzen els pilots es destinen a projectes o millores a les instal·lacions hospitalàries en les quals aquests joves segueixen els seus tractaments.

D'altra banda, la cursa atlètica Formula Run és una iniciativa creada per l'entorn de la jove de 24 anys Silvia Carbó, que pateix un malaltia minoritària que afebleix els seus ossos. La cursa tindrà diferents modalitats (de 5 i 10 km) i permetrà que els corredors facin esport en un entorn únic mentre que recapten fons per una operació de pròtesi de maluc per a la Silvia i per la recerca de les malalties minoritàries.

Darrera actualització: 10.05.2024 | 13:16