Cap de setmana esportiu a Montmeló

Dimecres, 3 d’abril de 2024

A més de totes les lligues esportives habituals, tres activitats esportives molt diferents, es donaran cita a Montmeló aquest cap de setmana. Dissabte tindrà lloc la jornada solidària "Mou-te per l'esclerosi" amb diferents curses al Circuit. I diumenge al matí torna la Mini pels corredors més petits del poble i també torna la competició de rítmica amb la final comarcal del Vallès Oriental.

La Fundació per l'Esclerosi Múltiple organitza la matinal solidària anual al circuit de velocitat, coneguda també pel "Mou-te". Es tracta d'un total de 6 curses, a peu, en bicicleta, en patinet i en vehicles elèctrics sense motor. A partir de les 6.30 hores, s'obriran les portes del circuit per entregar dorsals i una hora més tard començaran les diferents proves. Podeu trobar el calendari i els preus d'inscripció al web rockthesport.com

Diumenge 7 d'abril, ben d'hora, la plaça de la Quintana s'omplirà de nou d'infants que volen disputar la seva cursa escolar més divertida i carismàtica. Es tracta de "la Mini", que enguany arriba ja a la 34a edició. Com ja és habitual, es farà tot un seguit de curses per edats que finalitzarà amb la cursa familiar i per descomptat amb l'entrega d'obsequis i diplomes.

D'altra banda, torna la rítmica de competició de nou al pavelló municipal de Montmeló. Si el passat mes de març se celebrava el Trofeu de rítmica Vila de Montmeló, aquest diumenge 7 d'abril, el pavelló de Montmeló tornarà a ser la seu escollida un any més per a disputar la Final Comarcal del Vallès Oriental de Gimnàstica Rítmica.

Més de 100 competidores de les diferents modalitats de rítmica, passaran per la moqueta de la pista municipal amb l'objectiu de classificar-se per la final territorial. La matinal de rítmica començarà a les 10 hores. Les categories que disputen aquesta prova van des de prebenjamí fins a cadet. El MAR (Montmeló Associació de Rítmica), que és el club organitzador, compta amb un bon nivell i està esperançat en poder classificar al nombre més gran de nenes per a la competició territorial. Els organitzadors esperen tenir una gran afluència de públic i desitgen que aquesta final comarcal sigui, com totes les anteriors edicions, l'aparador ideal per mostrar el progrés de les petites gimnastes de Montmeló.

Darrera actualització: 3.04.2024 | 13:36