Alumnes de primària de Montmeló participen en la cerimònia de les banderes de les 4 Hores de Barcelona de les European Le Mans Series

Dilluns, 15 d’abril de 2024

Les 4 Hores de Barcelona de les European Le Mans Series d'automobilisme, reuneix en el Circuit de Montmeló més de 25.000 assistents durant el cap de setmana. Els aficionats presents ahir al Circuit, van gaudir de la sempre emocionant primera cursa del certamen de resistència, a més de participar en el Pit Walk i el Grid Walk en els instants previs a l'inici de la prova. A més, un grup de 19 infants de 5è de primària de les escoles Sant Jordi i Pau Casals van participar activament de la festa automobilística de l'European Le Mans Series, ja que van ser els encarregats d'estendre les banderes a la recta del circuit minuts abans de la sortida de la prova.

Aquesta cerimònia prèvia a les curses, ja la realitzen escolars de Montmeló des de fa molts anys en els Grans Premis de Fórmula 1. Però en el cas d'aquesta prova, aquest és el segon anys que hi participen.

Pares i infants van gaudir dels moments previs a la cursa i van passejar pel pàdoc per viure l'àmbit previ a una cursa automobilística de gran nivell. Mares, pares i infants van recórrer tot el pit lane i es van fotografiar amb els pilots. Minuts abans de l'inici, els 19 nens i nenes de Montmelo, van visitar el box de DKR Engineering on de la pilot de l'Ametlla del Vallès, Belén Garcia, amb la qual van parlar i els hi va signar autògrafs. García va quedar classificada en cinquena posició.

Després de viure des d'un box, a molt pocs metres dels monoplaces, la sortida dels cotxes a la graella, els 19 alumnes van enfilar la recta del circuit i va participar en la cerimònia de banderes, prèvia a la sortida de la Cursa de les European Le Mans Series.

Abans dels himnes d'Espanya i Catalunya, interpretats en directe per una violoncel·lista, es va fer un emocionant minut de silenci, en memòria de Gerhard Freundorfer, mànager de l'equip Proton Huber Competition. Freundorfer va patir un accident amb el camió del seu equip durant el muntatge de l'esdeveniment en el pàdoc del circuit, el passat dia 9.

Una vegada finalitzada la cerimònia de banderes, els infants es va reunir amb els familiars que els acompanyaven a la tribuna principal del Circuit Barcelona-Catalunya, des d'on van viure la cursa en primera línia.

El guanyador de les 4 Hores de Barcelona 2024 va ser l'equip Cool Racing, conformat per Ritomo Miyata, Malthe Jakobsen i el mallorquí Lorenzo Fluxà,El podi de la primera prova de la temporada de les European Le Mans Series es va completar amb l' Algarve Pro Racing i el United Autosports.

Aquesta prova té un gran nivell i molt atractiu entre les persones amants de l'automobilisme. Els més de 25.000 assistents demostra que les European Le Mans Series és, conjuntament amb els dos Grans Premis del Mundial, una de les curses més consolidades i importants del calendari anuals de grans curses del circuit de Montmeló.

Darrera actualització: 15.04.2024 | 15:28