Servei a Empreses

El Departament de Promoció Econòmica és la primera referència de les empreses amb seu al municipi per resoldre qualsevol incidència relacionada amb l’activitat de la corporació i/o informar-se sobre legislació, formació o qüestions d’intermediació laboral.

El Servei a Empreses interacciona amb la resta de serveis del Departament i és evident la seva relació amb el de Formació i el SOM.

Nous Emprenedors. El Servei a empreses contempla també l’acollida i suport tècnic inicial a nous emprenedors i la posterior derivació a centres autoritzats pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya.

PIMEs de Comerç, Restauració i Serveis. Des de fa més de 5 anys s’estan duent a terme accions de Dinamització Comercial, potenciant una activitat, la comercial, que conté en sí mateixa molts beneficis socials. La consolidació d’aquest programa vingué amb la creació de la Regidoria de Comerç, l’any 2004. Assessorament i suport als petits empresaris i a la Unió de Botiguers i Comerciants de Montmeló, informació de subvencions, organització d’activitats, campanyes i fires, amb especial referència a la Fira del Comerç de Montmeló, que es realitza anualment a principis de juny.

Podeu consultar la Guia Comercial al portal d’aquest web.

És un servei obligatori:

No
Darrera actualització: 27.04.2023 | 18:18