L'Agrupa. Associació Cultural Montmeló

L’Agrupa, Associació Cultural de Montmeló és una entitat cultural privada, sense afany de lucre, que va néixer a finals dels anys setanta, amb el nom d’Agrupació Sardanista i Cultural de Montmeló, a partir de la inquietud d’un grup de gent del poble de Montmeló. Al llarg de més de quaranta anys, l’entitat ha comptat amb diferents seccions: castellers, colles, sardanes, excursionisme, teatre i coral entre d’altres. Són moltes les persones que hi han participat de forma activa i generosa. Des de la Junta Directiva s’han organitzat activitats com els Jocs Florals, Sopars de Germanor, Carnestoltes, Setmanes Culturals, Aplecs de Sardanes, Mostres de Teatre… I també, durant els anys vuitanta, es va dur a terme la publicació periòdica d’una revista, L’Agrupamont.
 Tot aquest esforç de molta gent ha possibilitat que l’entitat compti amb trenta anys d’existència i amb un local social propi, adquirit el 1981, al carrer de l’Onze de Setembre número 6.

Des de principis de 2008, l’entitat ha passat a anomenar-se L’Agrupa, Associació Cultural de Montmeló. Formada en l’actualitat per uns dos-cents setanta socis, compta amb les seccions de Gitanes, Coral, Sardanes i Teatre, on participen activament unes cent persones des dels quatre fins als vuitanta anys.

Podeu seguir-nos al Facebook i les Gitanes i el Teatre també estem al Twitter.

C/ de l'Onze de Setembre, 6 - 08160 Montmeló - Barcelona (Catalunya)
Adreça electrònica: contacte@agrupa.cat
Lloc web: www.agrupa.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 31.08.2022 | 09:42