Associació Classic Club Montmeló

Clàssic Club Montmeló és una associació sense afany de lucre creada per una colla de veïns del poble entusiastes dels vehicles clàssics, per tal de fomentar aquesta afició en un municipi tan lligat al món del motor com és Montmeló.

L’entitat té com a finalitat la potenciació del coneixement del món dels vehicles clàssics, així com promoure esdeveniments relacionats amb el motor com són concentracions, sortides, exposicions i proves esportives. Entre les seves activitats més reconegudes està la Trobada de Vehicles Clàssics i Mítics que es fa a la tardor, tota una referència en el calendari de concentracions de clàssics al nostre entorn, o el Critèrium Clàssic Montmeló, prova de regularitat no
competitiva puntuable pel campionat de Catalunya.

El Clàssic Club Montmeló vol ser un club obert a tothom i especialment als afeccionats de tot tipus de vehicles clàssics, tant si són propietaris com no. Conviden així a totes aquelles persones que comparteixin la nostra passió a assistir a alguna de les nostres reunions setmanals per tal que us expliquem de primera mà qui som, què fem i quins projectes ens ronden pel cap.

Folch i Torres, s/n (Centre Cultural La Torreta / Casa d'entitats) - 08160 Montmeló - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Ramon Feliu i Moret
Telèfon: 610 787 587
Adreça electrònica: classicclubmontmelo@gmail.com
Lloc web: www.classicclubmontmelo.com
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 31.08.2022 | 11:57