Dídac Santistesban Viaplana

Junts per Montmeló - CM

Regidor

Email

dsantisteban@montmelo.cat

Pertany al govern?

No

Horari de visites

Prèvia concertació

Dades biogràfiques

Vaig néixer a Montmeló l'11 de desembre de 1998. Soc graduat en Dret (UAB), postgrau en lideratge i gestió d'equips (UDG) i Educador Ambiental (CC). Fruit de les eleccions municipals de 2023, actualment soc el portaveu municipal de Junts per Montmeló (Junts per Catalunya) a l'Ajuntament, essent el regidor més jove del Consistori en aquest mandat. Una responsabilitat que compagino amb la de conseller comarcal de Medi Ambient i la meva feina al Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat.

Em defineixo com una persona social-liberal i catòlica i estic vinculat al teixit associatiu social, cultural i polític de Montmeló des de fa anys. Vaig ser candidat a l'Alcaldia de Montmeló per primera vegada el 2019, en representació de l'aleshores coalició Junts per Montmeló, i milito a Junts per Catalunya, on ostento diversos càrrecs orgànics, des de la seva fundació com a partit polític el 2020. Així mateix, com a polític jove, soc membre de la Joventut Nacionalista de Catalunya des de 2019.

Retribucions

Retribució per assistència: 50 euros per assistència a la Comissió Informativa General i 120 euros per assistència al Ple

Registre d'interessos

Darrera actualització: 18.03.2024 | 13:46