Laureà Ortega Subirà

PSC-CP

Regidor - delegat

 

Email

lortega@montmelo.cat

Pertany al govern?

Horari de visites

Prèvia concertació

Dades biogràfiques

Nascut l'any 1977 a Montmeló, És fill de Montmelonina i Andalús . Casat l'any 2004 a Montmeló i pare de dues filles.
Va estudiar primària a l'escola Sant Jordi de Montmeló i FP Automoció a l'IES Mollet.
El servei militar el va fer a Sant Climent de Sescebes , el Bruc i al destacament de Montjuïc a la Unitat de Transmissions l'any 1996/97.
Professionalment, ha treballat a diversos sectors i categories com: ajudant de jardineria, ajudant de fusteria, ajudant de paleta, pintor, mosso de magatzem i cambrer fins a arribar a Valeo , multinacional Francesa, líder en el sector d'automoció, on va treballar 20 anys portant a terme funcions d'emmagatzematge, producció, injecció, logística, qualitat, formador i coordinació d'equips autònoms de producció fins al seu trasllat a Saragossa.
Des de març de 2017 treballa a l'empresa Astec Disseny , Groupe Simaf empresa líder en el sector de fixacions industrials portant a terme treballs de logística i muntatge de components.
Tota la vida ha fet esport i ha estat vinculat com a jugador, col·laborador o entrenador en diferents entitats del nostre municipi com: Unió Esportiva Extremenya, Sporting Montmeló, Associació Esportiva Montmeló i Club de Futbol Montmeló Unió Esportiva.
Compromès i participatiu sempre amb seu municipi, va ser escollit per formar part de les llistes del PSC a les eleccions municipals del 2023.

Retribucions

Dedicació: 25%  17.424,64 euros bruts anuals

Registre d'interessos

Darrera actualització: 12.04.2024 | 08:20