Xarxa de Montmeló aixeca el teló del teatre familiar per a la temporada 2023-2024

Dissabte, 23 de setembre de 2023 a les 00:00

Grup Xarxa Montmeló - Enguany els espectacles canvien d’horari i  tindran lloc els diumenges a les 17 h a la Sala Polivalent

Xarxa és una entitat sense ànim de lucre que des de l’any 1988 organitza a Montmeló espectacles infantils i familiars de companyes professionals. El grup Xarxa de Montmeló el conformen persones voluntàries que, de manera altruista i desinteressada, promouen una programació estable de teatre i arts escèniques al nostre municipi que normalment es porta a terme a la Sala Polivalent la Torreta.

Des de La Xarxa defensem la cultura com a eina que forma una ciutadania més lliure, més crítica, més solidària, més participativa, i també més feliç. A través de les arts escèniques i del teatre familiar fem arribar la cultura i els valors positius que s’hi associen. El grup Xarxa de Montmeló pertany a la “Fundació Xarxa d’Espectacles Infantils i Juvenils de Catalunya” que engloba a més de 50 municipis.

Per dur a terme les seves activitats, Xarxa Montmeló compta amb el suport econòmic i la col·laboració de l’Ajuntament de Montmeló, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, i també dels ingressos que es recapten per la venda d’entrades als espectacles, que normalment es poden adquirir a través de la plataforma virtual entrapolis.com a preus molt baixos.

Però si vols gaudir de descomptes i avantatges en el preu de les entrades i vols saber de primera mà la programació i totes les novetats de la temporada teatral, el millor és associar-te a Xarxa i de pas ens ajudaràs a créixer i així et podrem oferir millors espectacles i un munt de sorpreses relacionades amb les arts escèniques familiars. Fer-te soci és totalment gratuït, tan sols has d’omplir el senzill formulari que trobaràs escanejant el codi QR adjunt.

Ja tenim preparada una apassionant programació de tardor i hivern, amb quatre espectacles de l’1 d’octubre al 28 de gener. Consulta la programació de la Sala Polivalent al web de l’Ajuntament de Montmeló o bé a les pàgines centrals d’aquest Crònica i tria un dels espectacles, dos, tres o tots quatre. A més aquest trimestre, regalem una entrada gratuïta a cada nou soci o sòcia que s’uneixi a Xarxa Montmeló.

Pots contactar amb nosaltres per correu electrònic a xarxamontmelo@gmail.com i a les xarxes socials d’Instagram, Facebook i Twitter amb la marca: @xarxamontmelo.

Darrera actualització: 25.09.2023 | 09:39