Vine a l'Estació Jove, no tinguis por!

Dissabte, 21 d'octubre de 2023 a les 00:00

L'equipament municipal jove prepara un octubre de por, amb tres activitats al voltant de Halloween: una sessió de cuina jove de por, un escape room de terror i una nit de cinema fantàstic.

S'apropa el dia de Tot Sants, la nit dels morts, la Castanyada, o si el que t'agrada és la por... s'apropa la nit de Halloween. I això és sinònim, especialment pel públic jove, d'activitats que cerquen la por, el terror i l'estètica zombi.

A l'Estació Jove han programat tres activitats ben diferents que tenen com a protagonistes la por i que ben segur comptaran amb un munt de joves que voldran 'gaudir' d'aquests moments d'adrenalina, confusió i també d'humor.

Dijous 26 serà un dia més tranquil, ja que tothom que li agradi divertir-se a la cuina, podrà elaborar diferents plats fàcils de cuinar i decorats amb un aspecte sinistre.

El dissabte 22 l'Estació es convertirà en un escape room de terror. No farem 'espòilers', però el vespre promet ser terrorífic. Es tractarà de formar equips de cinc persones i intentar sortir de l'equipament passant per una sèrie de proves. Consulta les xarxes socials @estaciojove i tindràs més detalls sobre aquest esdeveniment. L'organització a més, et convida a ser part activa del muntatge. Si vols formar part de l'equip de preparació, has d'anar a l'Estació els dies 17, 19 i 27.

I la cirereta del pastís serà la sessió de cinema de terror que tindrà lloc diumenge 29 a partir de dos quarts de sis de la tarda. La pel·lícula que es veurà serà la que els joves decideixin a través d'una votació popular a l'Instagram de @estaciojove.

Ja saps, participa i comença a preparar la setmana terrorífica de l'Estació Jove. Si t'agrada Halloween, vine a l'Estació Jove, no tinguis por!

Darrera actualització: 25.10.2023 | 12:04