Un any més: Montmeló és Gran!

Dissabte, 4 de novembre de 2023 a les 00:00

El passat diumenge 29 d'octubre va finalitzar una setmana plena d'activitats per retre homenatge a les persones grans del nostre poble, la Setmana de la Gent Gran de Montmeló. La setmana també va servir per presentar el projecte d'Aula Sènior que ha tingut molt bona rebuda entre les persones grans de Montmeló.

La jornada va començar a les 13:30 hores quan es van obrir les portes del pavelló d'esports municipal, al dinar van assistir 420 persones. Vam degustar uns aperitius, seguit del prat principal: la paella, finalment les postres i cafès. Posteriorment, es van entregar els premis al tradicional concurs de truites i l'homenatge a les dones i homes de més edat assistents al dinar. Els parlaments de les autoritats van finalitzar amb el brindis de l'alcalde de Montmeló. Seguidament, vam gaudir de diverses actuacions a càrrec d'Antonio i Fuensanta i de l'Assosciació de la Gent Gran de Montmeló. Tot seguit es va obrir el ball mentre els assistents feien ús d'un 'fotomatón' que va immortalitzar imatges divertides pel record del públic assistent.

Durant la setmana es van realitzar un seguit d'activitats molt diverses, des d'esmorzars en companyia, sessió de cinema, sortida a la Colònia Güell, tarda de Karaoke i moltes més.

Enguany vam poder fer un taller de ràdio de la mà de l'equip de Ràdio Montmeló, que va permetre que diferents voluntaris d'aquest col·lectiu desenvolupessin en primera persona, enregistressin i locutessin el programa 'Montmeló Sona especial Setmana de la Gent Gran', tota una experiència.

Darrera actualització: 07.11.2023 | 10:10