Últims dies per presentar-vos a la convocatòria de subvenció esportistes individual i parelles residents al municipi

Dissabte, 18 de novembre de 2023 a les 00:00

Fins al 24 de novembre es poden presentar les sol·licituds a aquesta convocatòria a l’Oficina d’atenció a la ciutadania.

Podran sol·licitar la subvenció les persones físiques, residents a Montmeló, practicants de disciplines esportives en categoria individual, que participin en esdeveniments oficials i que no tinguin un contracte professional per fer-ho. Es contemplen les competicions esportives oficials, així com en programes i/o concentracions de tecnificació per la millora de les seves condicions individuals i que no es trobin incloses en cap altre programa municipal de subvencions.

En aquest cas les persones que hi vulguin optar, han de complir els requisits de les bases,  i han de presentar la documentació exigida: formulari de sol·licitud de la subvenció omplert, fotocòpia del DNI, documents que justifiquin les despeses de l’any 2023 que vulguin acreditar i documentació acreditativa dels mèrits al·legats.

Un cop finalitzat el termini, la documentació entregada serà avaluada segons els barems establerts a les bases i es resoldrà la convocatòria.

Podeu accedir al tràmit, clicant aquí

Darrera actualització: 23.11.2023 | 18:30