Última setmana per participar en el Concurs de Cartells de Festa Major

Diumenge, 28 d’abril de 2024

Fins al 6 de maig es pot participar en el Concurs de Cartells de la Festa Major de Montmeló 2024 que l’Ajuntament ha tornat a recuperar per a l’edició d’enguany. La participació és oberta tant a professionals com a artistes novells majors de 16 anys.

Les persones participants poden presentar un màxim de dos dissenys, originals i inèdits. Les persones concursants actuaran sota pseudònim. El format del cartell serà de DIN A3 en  vertical, presentat sobre un suport rígid i en suport digital.

En el cartell, cal incloure les frases “Festa Major de Montmeló 2024” i “del 27 al 30 de juny”. A més, cal preveure la inserció del logotip de l’Ajuntament de Montmeló. El disseny del cartell haurà de contenir algun motiu al·lusiu a Montmeló o la seva història. Els dissenys es poden realitzar amb qualsevol estil o tècnica que permeti la fotoreproducció i la impressió en quatre colors. No s’admetran tintes metal·litzades o fluorescents, ni relleus ni volums enganxats.

El cartell guanyador serà la imatge gràfica de la Festa Major de 2024 i l’Ajuntament es reservarà els drets de reproducció, que seran cedits en exclusiva pel seu autor. La persona guanyadora es compromet a fer les adaptacions necessàries per als diferents suports.

El jurat serà l’únic òrgan competent per resoldre qualsevol incidència i estarà format per professionals del disseny gràfic, per personal de l'àrea de comunicació i cultura i un representant del Consell de Poble. El jurat seleccionarà les tres obres finalistes i es reserva, també la potestat de seleccionar només dues obres finalistes o, fins i tot, declarar desert el concurs, si ho considera adient.

Durant el mes de maig es realitzarà un procés de participació ciutadana a través de votacions, que donarà com resultat el cartell guanyador, premiat amb 800 euros, el segon amb 400 euros i el tercer amb 200 euros. En el procés participatiu, que es farà mitjançant votació electrònica, podran participar totes les persones majors de 16 anys empadronades al municipi.

Les obres s’hauran de presentar a l’OAC de l’Ajuntament de Montmeló en horari d'oficina.

Us animem a participar-hi!

Darrera actualització: 13.05.2024 | 09:44