T'agradaria aprendre a tocar un instrument?

Dimarts, 6 de juny de 2023 a les 00:10

Escola Municipal de Música de Montmeló - Vine a l'Escola de Música i et farem una classe de prova gratuïta!. Durant la primera de juliol, l'Escola de Música obrirà les portes pels infants, joves i adults que tinguin inquietuds musicals i vulguin provar un instrument.

Es tracta de provar els diferents instruments o bé l'instrument musical que sempre has volgut tocar, però que mai t'has atrevit a fer-ho. D'aquesta manera i amb l'assessorament del professorat de l'escola, podràs comprovar les teves habilitats i decidir si vols continuar endavant, seguint la dinàmica educativa de l'escola de música.

Pots apuntar-te per internet, per telèfon o de manera presencial. Durant la darrera setmana de juny. L'Escola de Música es posarà en contacte amb la gent inscrita per concretar dia i hora per fer una petita sessió de música i assessorar-te. Les proves seran entre el 3 i el 7 de juliol, just després de la Festa Major

Pots triar entre: violí, violoncel, contrabaix, baix elèctric, guitarra, guitarra elèctrica, flauta, clarinet, saxo, piano i percussió. Ara és la teva oportunitat de triar un instrument i aprendre a tocar-lo. Tens temps d'inscriure't fins al 21 de juny.

Què has de fer?

  • Inscriu-te abans del 22 de juny.
  • Per internet: omplint aquest formulari
  • Per telèfon: trucant al 935 721 663 o bé al 667 872 816
Darrera actualització: 06.06.2023 | 15:09