Suspesa la Cavalcada. La recepció dels Reis d’Orient canvia de lloc i es farà al Pavelló d'Esports

Divendres, 5 de gener de 2024

Ses Majestats els Reis d'Orient tornen a Montmeló amb més màgia que mai i davant les previsions meteorològiques, es suspèn la Cavalcada i la Recepció Reial canvia de lloc i es farà al Pavelló Municipal, on seran rebuts per les autoritats municipals i els nens i nenes podran entregar la seva carta.

La Recepció Reial de Ses Majestats es farà al pavelló on els infants podran entregar la seva carta, rebre un detallet i degustar el tortell de reis que amaga la sorpresa de les visites reials. Se'ls farà entrega del llibre dels Noms de Montmeló i de les claus de les cases del poble, perquè identifiquin a tots els infants i puguin entrar a les seves llars a deixar els regals. 

Un any més i amb la finalitat que els infants i els seus familiars no hagin de fer llargues cues, es repartiran tiquets amb 4 franges horàries per a poder accedir a la recepció reial. Els torns seran a les 19 h, 19.30 h, 20 h i 20.30 h. Amb aquests tiquets es podrà accedir a la cua corresponent a l'horari de cada tiquet. Aquests tiquets es podran agafar a partir de les 4 de la tarda a la consergeria del Pavelló.

A les 18 hores obrirem portes del Pavelló i a les 18.30 h començaran les exhibicions de les comparses Reials. 

La màgia de reis és possible gràcies a entitats i persones que col·laboren en la realització de les activitats previstes durant el dia 5 de gener com, la Penya Madridista, la Penya Blaugrana, la Colla de Diables, l'Estació Jove, l'INS Montmeló, la Unió de Botiguers i Comerciants de Montmeló i Protecció Civil.

Darrera actualització: 5.01.2024 | 14:51