Supernit a la biblioteca Municipal la Grua

Dissabte, 27 de maig de 2023 a les 00:00

El passat divendres 19 de maig a les 19 hores, a la Biblioteca Municipal la Grua es va celebrar la 3a edició de la "Supernit a les Biblioteques" del SX3. Una activitat que es va fer alhora en més de 200 biblioteques d'arreu de Catalunya i que pretén despertar i fomentar el gust per la lectura dels infants.

La Supernit és una iniciativa del SX3 i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) en col·laboració amb la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya i el Departament de Cultura de la generalitat.

De la mà d'en Titó i el seu amic John C, els personatges de la franja per als més petits del renovat Super3, se'n va anar d'excursió gràcies als llibres i es va participar en les activitats que van proposar. A més es va ballar i cantar una cançó especialment per a l'ocasió, "La biblioteca està plena de llibres" dels personatges del Fa la la, uns simpàtics animalons i el mateix Titó en 3D.

Els infants participants van haver de trobar tres llibres que els van portar d'excursió a tres llocs diferents: un bosc, una illa de pirates i una granja. L'activitat anava combinada amb diferents vídeos d'en Titó.

A l'inici de l'acte es va repartir als participants "El Diari d'excursions", amb l'objectiu de completar-ho amb cinc adhesius que van anar aconseguint al llarg de les excursions.

Una Supernit plena d'aventures, llibres i música!

Darrera actualització: 29.05.2023 | 13:48