S'obre el període d'inscripcions presencials al Casal d'Estiu 2024, fins al 3 de maig

Dilluns, 29 d’abril de 2024

La regidoria d’Infància i Joventut impulsa una nova edició del Casal d’Estiu, que enguany tindrà lloc entre el 25 de juny i el 26 de juliol. Com cada any, el Casal d’Estiu de Montmeló es presenta com una opció d’educació en el lleure per a la conciliació familiar el primer mes de les vacances escolars, així com també com un espai d’aprenentatges i diversió per a infants i joves. El Casal d’Estiu es durà a terme entre les 9 i les 13 h, però s’oferirà el servei d’acollida matinal entre les 7:45 i les 9 h del matí. El servei de menjador s’allargarà de 13 a 15:30 h.

Les inscripcions presencials al Casal d’Estiu es realitzaran al Centre Cultural La Torreta, els dies 29 i 30 d’abril; i 2 i 3 de maig, de 17 a 20:30 h.

Cal aportar la informació requerida a la fitxa d’inscripció així com la fotocòpia de la targeta sanitària i el carnet de vacunació de l’infant.

El pagament es podrà realitzar únicament amb targeta bancària.

El termini per a la sol·licitud de bonificacions començarà el 17 d’abril i finalitzarà el 3 de maig. Aquestes, però, s’hauran de presentar de forma presencial a les Oficines d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament (OAC).

Les places al Casal d’Estiu 2024 són limitades.

Per realitzar les inscripcions cal descarregar-se, prèviament, el full d'inscripció corresponent, omplir-lo i lliurar-lo a la Torreta amb la resta de documentació.

Descarregueu-vos les fitxes d'inscripció:

 

 

Darrera actualització: 30.04.2024 | 09:31