Set dies plens d'activitats per a celebrar la Setmana de la Gent Gran de Montmeló

Divendres, 20 d'octubre de 2023 a les 00:00

De 23 al 29 d'octubre és la setmana de la Gent Gran de Montmeló, per això s'han programat tot un seguit d'activitats adreçades al públic "sènior", encara que en moltes ocasions també estan obertes a tota la ciutadania.

Dilluns 23, s0inicien les activitats de la Setmana de la Gent, amb una caminada que sota el nom Un tomb per la història ens portarà a conèixer diferents racons de Montmeló. La sortida serà a les 11 del matí des de la G2M. La tarda de dilluns, l'associació de la Gent Gran proposa una tarda de karaoke dins el Casal.

Dimarts 24, a les 9 del matí hi ha programada una excursió a la Colònia Güell. Aquesta és l'única activitat que té cost que inclou l'entrada i el dinar.

Dimecres 25 començarà l'activitat amb una xerrada a la Sala de la Concòrdia sobre el dolor persistent. I a la tarda, el ja tradicional Bingo a la sala del Casal.

Dijous 26, a les 11 del matí a la Concòrdia, taller de ciència amb el nom de "Si no m'ho expliquen!". Serà un taller didàctic i pràctic per apropar la ciència a la gent gran, a càrrec de l'empresa "Més que ciència". I a la tarda, a partir de les 4, sessió de cinema, també a la sala de la Concòrdia.

Divendres 27, a les 10 del matí canviem l'esmorzar saldable per una xocolatada de mans de l'associació de la Gent Gran. A les 11, a la Concòrdia es farà la presentació del nou projecte, Aula Sènior, un espai didàctic i divulgatiu per a totes les edats. Aquest projecte tindrà continuïtat periòdica durant tot l'any i serà gestionat i organitzat pel Centre de Persones Adultes de Montmeló.

També el divendres, a la tarda a les 6, a la Sala Polivalent amb una obra de teatre immersiu, que sota el títol de "Iaia" ens explicarà quina és la història de les nostres àvies?, entrarem al menjador de casa la iaia per reconstruir i reviure els seus records.

Dissabte 28 a les 10 del matí on les persones participants en el taller de Ràdio, gravaran el Montmeló Sona especial que s'emetrà dissabte 28 en comptes de divendres 27 d'octubre. Pareu atenció per un Montmeló Sona ben especial. A les 12 del migdia, el tradicional Concurs de truites i a les 7 de la tarda, el ball i berenar al Casal ofert, novament, per l'associació de la Gent Gran.

Diumenge 29, finalitzarà La setmana de la Gent Gran amb el ja tradicional dinar i ball homenatge a la Gent Gran de Montmeló, un acte de reconeixement al col·lectiu de la Gent Gran de Montmeló, que se celebrarà al pavelló esportiu de Montmeló.

Cada dia, excepte dimarts que es fa l'excursió, l'associació de la Gent Gran ofereix esmorzar per a totes les persones assistents al Casal.

Les inscripcions pel dinar es realitzaran del 16 al 20 d'octubre de 10 a 13 hores al vestíbul de l'Ajuntament i cal estar empadronat a Montmeló. I les inscripcions per a les activitats es fan a consergeria del Casal i van començar dimecres 11. Passa pel Casal i t'informaran àmpliament de cadascuna de les activitats previstes.

Darrera actualització: 20.10.2023 | 14:40