Ràdio Montmeló surt al carrer entre les propostes de la Diada de Sant Jordi d’enguany

Dimecres, 17 d’abril de 2024

Els llibres i les roses tornaran a omplir la plaça de la Vila durant to el dia 23 d’abril, al mateix temps que s’han programat diverses activitats pensades per a un públic molt variat, com sessió de contes, concert, presentacions de llibres, ràdio en directe al carrer i el tradicional ball de gitanes de l’Agrupa.

Prèviament a la Diada, dilluns 22 d’abril, a les set de la tarda, la biblioteca municipal acollirà “La Remei!”, una sessió de contes amb un toc de cabaret, per descobrir els orígens i les creences de les plantes medicinals més populars.

Dimarts, 23 durant el matí i la tarda les paradetes de venda de roses, llibres i altres productes relacionats amb Sant Jordi es distribuiran per tota la plaça de la Vila.

A les onze del matí concert coral de Sant Jordi a la sala de la Concòrdia a càrrec de la Coral del Casal de la Gent Gran. També tindrà lloc el lliurament dels premis del concurs de punt de llibre, poesia i microrelat de Sant Jordi per a la Gent Gran.

Les activitats continuaran a la tarda on a les quatre Ràdio Montmeló us oferirà un especial Sant Jordi en directe des de la plaça conjuntament amb la biblioteca municipal.

La trobada local d’autors i autores torna per segon any consecutiu de la mà de la biblioteca municipal i es farà a partir de les cinc de la tarda. Aquesta és una proposta per difondre la literatura i promocionar les novetats locals a més d’un espai de conversa entre autors i lectors, acompanyat de la signatura de llibres.

També a les cinc de la tarda hi ha programat un taller de titelles de drac. Els actes d’aquest dia conclouran a amb la tradicional ballada de les colles de petites, mitjanes i joves del Ball de Gitanes de l’Agrupa, programada a dos quarts de sis de la tarda a la mateixa plaça de la Vila.

Però, els actes de Sant Jordi continuen ja que divendres dia 26, a un quart de sis de la tarda, la biblioteca municipal ha programat una hora del conte sota el títol “Sant Jordi mata el drac...o potser no!”, a càrrec de Clara Gavaldà.

Dissabte, 27 a les dotze del migdia a la biblioteca tindrà lloc el lliurament de premis del concurs de punts de llibre d’enguany.

Per acabar, recordar que fins el mateix dia 22 es poden presentar textos al premi literari de relats curts Escriu-Mó, organitzat per l’Àrea de Cultura, juntament amb l’Oficina de Català i Òmnium Montmeló. Aquest any és de temàtica lliure i us animem a crear un relat d'entre 1 a 3 pàgines. Els relats han de ser inèdits i escrits en llengua catalana.

Darrera actualització: 18.04.2024 | 14:50