Punt i final a la campanya Emociona’t del Nadal 2023, superant totes les xifres de participació d'anys anteriors

Dijous, 11 de gener de 2024

La 4a campanya de Nadal Emociona't ha superat totes les expectatives, tant en xifres de participació als sortejos com en activitats organitzades.

Ja des de bon principi, el dissabte dia 2 de desembre, amb la primera activitat infantil a la Carpa dels Desitjos, i les dues fires - la de 2a mà i col·leccionisme i la fira solidària- hi va haver un matí amb molta afluència de públic i d'activitats al centre del poble.

La Fira de Nadal del dissabte 16 va acollir més de 30 parades, ubicades en la carretera tallada al trànsit, i amb l'espectacle de fer cagar el tió al matí, i l'animació itinerant Desitjos i la Papanoelada de la tarda, es va mantenir un alt volum de públic durant gairebé tota la jornada.

Divendres 22 a les 13 h es va fer al mercat setmanal el sorteig públic de la panera de 300 euros, a gastar al mateix mercat, i la persona guanyadora, un cop concertat el premi amb cada parada, recollirà tots els productes avui divendres 12 de gener.

Dissabte 23, la carpa dels desitjos es va tornar a omplir amb l'espectacle Ara Ve Nasdal, i a partir del 27 i fins al 31 cada dia hi ha hagut propostes diverses per a la mainada cada matí a la carpa, la qual ha acollit també durant tot el desembre nombroses i diverses activitats per a la Gent Gran, organitzades tant des del Casal com des d'altres entitats del municipi.

Dissabte 30, el follet Wishmore va ajudar a fer el nou sorteig dels Desitjos, de 10 premis entre els 460 desitjos participants, uns desitjos que, tal com estava previst, van sortir del comerç local per anar omplint l'interior de la carpa a mesura que avançava la campanya, i que evidencien que els més petits no només somien amb productes que es poden comprar, sinó també amb compartir bons moments amb éssers estimats.

L'any 2023 va finalitzar amb la visita de l'Home dels Nassos a la plaça de la Vila, que va ser rebut per l'alcalde per entregar-li les claus del Nou Any 2024. La celebració de l'entrada del nou any va acollir més de 800 persones al pavelló la nit del 31 de desembre.

Els primers dies de l'any, el Centre Cultural la Torreta va acollir el gran Observatori Reial, un espai que Ses Majestats els Reis d'Orient van instal·lar a Montmeló per anar a la recerca de l'Estrella d'Orient que els va guiar al llarg de la nit màgica en què van repartir tots els regals als montmelonins i montmelonines. Un espai màgic que va acollir infants i famílies que van poder gaudir de tallers creatius, una gran tempesta, així com demanar els seus desitjos i conèixer en Mongo, el camell de confiança d'en Piligrim, qui s'encarregava d'embolicar tots els regals.

El dia 5 de gener, la pluja no va impedir que Melcior, Gaspar i Baltasar rebessin als infants, que els esperaven amb els fanalets que van poder elaborar a l'Observatori Reial.

La Botiga Emociona't, que enguany ha estat a la caseta de fusta de la plaça de la Vila, va estar oberta fins al mateix divendres dia 5 al matí i, a més d'embolicar regals i vendre marxandatge de la campanya, des d'allà es va validar també, a banda dels 460 desitjos, 40.000 paperetes per al sorteig de la Campanya Emociona't d'enguany, de 100 premis de 100 euros.

Com a comparativa, l'any passat van lliurar-se poc menys de 13000 butlletes. Enguany, a conseqüència d'haver baixat el llindar mínim de despesa de 30 euros a 10, l'afluència de públic ha estat molt superior, amb cues davant de la botiga durant bona part del dia, que van fer que l'Ajuntament de Montmeló decidís d'ampliar l'horari d'atenció i el personal contractat.

El sorteig es va fer, en acte públic, dijous dia 11 de gener a les 11 h a la Sala de la Concòrdia. Amb el resultat del sorteig, i un cop comprovat que, d'acord amb les bases, cada persona pot tenir un màxim de 3 premis de 100 euros, des de Promoció Econòmica es contactarà amb totes les persones afortunades per al lliurament dels vals. Tots els vals són acumulables i bescanviables als establiments adherits fins a finals de febrer.

Darrera actualització: 16.01.2024 | 12:01