Programa informatiu sobre les eleccions municipals del 28M a Ràdio Montmeló

Divendres, 19 de maig de 2023 a les 00:00

En plena campanya electoral i quan falta poc més d'una setmana pel diumenge d'eleccions, el nostre "Montmeló Sona" d'avui 19 de maig agafa un caire ben electoral i només parlarà sobre aquesta cita amb les urnes.

Les pròximes eleccions municipals del dia 28 de maig definiran el camí del nostre poble en els anys entrants. Amb l'objectiu d'apropar als oients les iniciatives i idees dels candidats i formacions polítiques, el "Montmeló Sona" engega un informatiu especial dedicat a la cita amb les urnes que se centra en la realització d'entrevistes a tots els candidats municipals que con-flueixen a assolir l'alcaldia del nostre municipi.

Comencem amb el nostre espai informatiu "Crònica de Montmeló" on us donarem informació sobre la jornada electoral del 28 de maig. I continuarem amb la secció de l'entrevista on la Lola Robles entrevistarà als candidats de les cinc formacions polítiques, Dídac Santisteban per Junts per Montmeló, Albert Monserrat per Esquerra Republicana, Pep Benach per Fem Montmeló, Marcel Comas per Canviem Montmeló i Pere Rodríguez, pel PSC Montmeló.

Si voleu completar la informació sobre les eleccions locals del 28 M i sobre els candidats a alcaldable teniu tres opcions més:

Diumenge 21 de maig, l'Alex Atanes i el Bruno Cáceres prendran un vermut amb cadascun dels candidats perquè els puguem conèixer una mica millor.

Si voleu tenir més informació i saber què faran per la Gent Gran, podeu recuperar el programa #7 de «Gran Gent Gran» sobre Polítiques Municipals per a la Gent Gran que es va emetre el dia 1 d'abril a la nostra web www.radiomontmelo.cat.

Dimarts 23 de maig, a les 20:30 a Vallès Visió podreu seguir el debat amb els candidats a les eleccions entrants.

Ja sabeu, ens podeu seguir a través de les diferents xarxes socials i plataformes de podats d'Internet, o bé en el nostre web: www.radiomontmelo.cat

Darrera actualització: 19.05.2023 | 13:06