Participa en el I Concurs artístic "Dones del món" adreçat a infants i joves entre 6 i 16 anys

Dissabte, 16 de març de 2024

Dintre dels actes organitzats amb motiu de la celebració del Dia de la Dona, el col·lectiu infantil i juvenil també podrà involucrar-se activament en aquesta commemoració. Des del departament de joventut s’ha organitzat la primera edició del concurs artístic “Dones del món”.

Es tracta d’un concurs artístic infantil i juvenil amb la temàtica “Dones del món”, que pretén fomentar la creativitat entre infants i joves, d’entre 6 i 16 anys, amb una mirada feminista i cultural. Encara que no existeix limitació en quant al format o tècnica emprada, així com tampoc en quant a les dimensions de les obres artístiques, les obres que es presentin hauran de ser originals i inèdites.

Per a inscriure’s al concurs cal fer arribar, com a màxim el 31 de març, una fotografia de l’obra original a l’adreça de correu feminismes@montmelo.cat acompanyada de la següent informació: pseudònim de l’autor o autora, edat, títol de l’obra, tècnica emprada i correu electrònic i telèfon de l’autor o autora.

Un cop presentades les obres i les dades, els i les participants rebran un correu electrònic de confirmació de la participació al concurs artístic amb l’assignació d’un nombre. Fins que no es rebi l’esmentat correu, no es donarà per confirmada la participació al concurs. Un cop rebut el número d’inscripció, el o la participant haurà d’entregar l’obra original a les dependències del Museu Municipal, no més tard del 7 d’abril en horari de 8:00 a 14:00 h.

El jurat que estarà format per la regidora de Feminisme i Igualtat, la regidora d’Educació, el regidor de Cultura, dues representants de l’entitat ADMI i una persona de l’àmbit artístic, valorarà la relació amb la temàtica del concurs “Dones del món”, l’enginy i originalitat de les creacions artístiques i els valors que transmeten.

Aquest concurs està dotat de tres premis consistents en un diploma de participació pels tres guanyadors i un lot de productes literaris feministes i artístics valorat en 100€, pel primer, un lot de productes literaris feministes i artístics valorat en 50€ pel segon i un lot de productes literaris feministes i artístics valorat en 25€ pel tercer.

Totes les obres presentades, premiades i no premiades, s’exposaran al Museu de Montmeló i la presentació al concurs implica l’acceptació dels seus drets d’imatge. Les obres presentades seran retornades a l’autor o autora després de l’exposició.

Bases del concurs

Darrera actualització: 21.03.2024 | 13:12