Obert el termini per demanar els ajuts de menjador escolar per al curs 2024-2025

Divendres, 10 de maig de 2024

La convocatòria és del Departament d’Educació de la Generalitat que la gestiona a través del Consell Comarcal. Hi poden optar les famílies amb fills/es escolaritzats/des als centres d’educació infantil i primària de caràcter públic i concertat

El termini de sol·licitud dels ajuts romandrà obert del 9 de maig al 7 de juny. Les famílies interessades poden demanar-los de forma presencial a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà o de manera  telemàtica a l’enllaç adjunt a aquesta informació adjuntant el formulari de sol·licitud i la documentació corresponent. 

A l’hora d’atorgar els ajuts es tenen en compte diversos criteris, entre els quals destaca la situació econòmica de la família sol·licitant. En funció d’això els ajuts oscil·len entre el 70% i el 100% del cost del servei. 

La convocatòria d’enguany presenta algunes novetats com un increment de l’import que s’aplica a l’hora de determinar el llindar de renda familiar anual en funció els membres computables, el llindar del valor cadastral de finques rústiques, si n’hi ha, i l’augment de l’import d’algunes deduccions. 

Darrera actualització: 10.05.2024 | 18:44