Música per a tothom 2024

Dijous, 21 de març de 2024

EMM Montmeló - Dissabte 9 de març de 2024, va tenir lloc la trobada anual "Música per a tothom 2024" que organitza l’ACEM (Associació Catalana d’Escoles de Música) on va participar l’alumnat adult de les escoles de música de diverses poblacions del Vallès Oriental i Occidental, del Baix Llobregat, el Moianès i el Maresme. La trobada va se en el Centre Cívic de Sant Oleguer de Sabadell.

Enguany hi han participat escoles de música de Sant Celoni, L’Ametlla del Vallès, Vall del Tenes, Llavaneres, Arenys de Mar, Molins de Rei, Caldes de Montbui, Sant Esteve de Palautordera, Sabadell i Montmeló. Va haver-hi participació Coral i Instrumental. Del nostre municipi, van assistir-hi 15 alumnes de l'Escola Municipal de Música, entre els quals hi havia instrumentistes i cantaires del cor Gòspel.

La trobada va durar tot el matí del dissabte plujós (beneïda pluja) i va consistir en uns assajos a primera hora per separat corals i instruments, tot seguit  es va fer un esmorzar comú i després es van assajar les peces conjuntes de cors i instrumentistes. A les 13 hores va tenir lloc un concert amb públic.

Darrera actualització: 26.03.2024 | 11:33