Montmeló Sona arriba al número 100

Dimarts, 23 de gener de 2024

Ràdio Montmeló - El programa informatiu i magazín setmanal de Ràdio Montmeló que naixia amb la nova emissora digital, divendres 26 de gener arriba a l'edició número 100 i ho celebrarem fent un directe al mercat setmanal.

Han estat un munt de notícies, un munt d'activitats d'agenda, un munt d'entrevistes, música, seccions de consum, de salut emocional, de recomanacions de cultura, teatre, territori..., 100 programes ens han donat per molt.

Ens han donat per conèixer molta gent. Ha estat el bressol de seccions que han esdevingut programes. Montmeló Sona ha estat, és i esperem que continuï essent, el programa mare de Ràdio Montmeló.

Estem molt contents de fins on hem arribat. Molt contents de la quantitat de gent que hem conegut gràcies al Montmeló Sona, que aquestes persones hagin volgut compartir amb nosaltres els seus coneixements, els seus problemes, el seu temps. De les persones que han decidit col·laborar amb la nostra emissora i que continuen regalant-nos el seu temps cada setmana o cada mes per omplir les nostres ones.

Si cerqueu a internet què és la ràdio trobareu "La ràdio (entesa com a radiofonia o radiodifusió, termes no estrictament sinònims) és un mitjà de comunicació que es basa en l'enviament de senyals d'àudio a través d'ones de ràdio, si bé el terme s'usa també per a altres formes d'enviament d'àudio a distància com la ràdio per Internet", té raó, però per nosaltres, la Ràdio, és la seva programació i les persones que en són responsables.

100 programes s'havien de celebrar. Amb 100 programes, el Montmeló Sona havia de tornar a sortir al carrer i arribar a tothom perquè tothom "s'enamori" de la ràdio i perquè no, de Ràdio Montmeló.

Divendres 26 de gener a partir de les 10 h, la ràdio serà al Mercat amb una carpa des d'on emetrà en directe un Montmeló Sona especial 100. Vine'ns a veure, vine a conèixer com es fa ràdio, vine a fer ràdio amb nosaltres, perquè no.

Aprofitem per agrair a totes les persones que han passat pel Montmeló Sona i que ens han ajudat a fer 100 programes i us animem a ajudar-nos a arribar al 1000, us hi apunteu?

Darrera actualització: 23.01.2024 | 15:10