Lliurament de premis VI edició del concurs Escriu-Mò

Dimarts, 9 de maig de 2023

Oficina de Català - Qui ens anava a dir que aquest Sant Jordi fos tan profitós i rebéssim tants relats per a aquesta IV edició del concurs Escriu-Mó.

Enguany es proposava que qui volgués participar-hi podia fer un relat de temàtica lliure. Potser ha estat el fet de donar més llibertat a l’hora de pensar i imaginar o potser és que de mica en mica anem descobrint que a Montmeló, a més a més d’esportistes, jugadors i jugadores d’escacs i altres artistes ... també tenim bons escriptors i escriptores.

Així mateix podem dir afirmar que hi ha hagut més participació en cada categoria, això significa que es va descobrint una vena literària que hi ha qui la desconeixia o no gosava dir-hi la seva. Fins i tot hi ha qui s’ha tornat a animar a participar-hi per explicar la seva història.

No solament s’ha mostrat qualitat, sinó també diversió, emoció, sentiments... i això ha fet que la tria per seleccionar els relats guanyadors fos més difícil.

Aquest diumenge, 14 de maig, a les 12 del migdia, a la biblioteca La Grua, es farà la lectura dels relats que han guanyat el concurs ESCRIU-MÓ  de 2023. Tothom qui vulgui assistir al lliurament de premis hi està convidat.

Darrera actualització: 24.05.2023 | 09:46