L'Institut de Montmeló contra el càncer

Dilluns, 12 de febrer de 2024

Febrer és el mes de la lluita contra el càncer. L'Ajuntament, en col·laboració amb diferents entitats, ha programat una sèrie d'activitats solidàries i informatives que van començar el dia 4 amb una jornada solidària a la plaça de la Quintana i que finalitzaran el 24 de febrer amb un campionat de pàdel solidari.

A més de les activitats que es faran del 4 al 24 de febrer, també podreu participar durant tot el mes en diferents accions que s'estan duent a terme des de l'INS Montmeló. Els dos primers divendres de febrer, l'alumnat d'estètica de l'Institut van instal·lar una carpa on es feien manicures a 3 €.

També s'està fent una recollida de donacions de cabell per fer perruques oncològiques. Les persones que vulguin poden anar que els tallin els cabells o bé poden portar el cabell ja tallat. El cabell ha d'anar lligat en una cua i ha de fer entre 20 i 30 cm, ha d'estar sec i, preferiblement, embolicat en paper de diari.

Finalment, l'alumnat d'Estètica de l'INS Montmeló està rebent per part d'Oncovallès una formació molt específica sobre estètica oncològica, per tal que vegin la diferència de les necessitats estètiques de les persones malaltes de càncer així com per analitzar l'impacte estètic i psicològic que tenen els diferents tractaments oncològics.

La recaptació de totes les activitats programades, aniran a projectes de la lluita contra el càncer de l'Associació Espanyola contra el Càncer AECC, l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya AFANOC, l'Institut Català d'Oncologia ICO i Oncovallès.

Darrera actualització: 12.02.2024 | 15:16