Les montmelonines Ninoska i Claudia Linares s’estrenen com a actrius a La Mesías

Divendres, 17 de novembre de 2023 a les 00:00

Vallès Visió - La sèrie La Mesías de la direcció de  Javier Calvo i Javier Ambrossi, els Javis, té la participació de dues noies de Montmeló.  Per la Ninoska i la Claudia aquesta és la seva primera experiència com a actrius. Tot i que ja han fet de models per anuncis tant de televisió com per catàlegs.

La Ninoska és una de les protagonistes de la sèrie que s’emet per la plataforma de Movistar Plus i interpreta el paper d’una de les germanes petites.

El rodatge va tenir lloc entre l’estiu de l’any passat i a principis d’aquest any per una trentena de municipis, com Santa Eulàlia de Ronçana.

La sèrie compta amb més de 170 personatges en un arc narratiu que va des dels anys 80 fins al 2013. La Claudia també ha participat en aquesta sèrie, tot i que no té un paper principal, una experiència que li ha permès actuar al costat d’actrius i actors de renom.

La Mesías consta de set capítols i és un thriller familiar que parla de la superació del trauma, de la fe com a eina per omplir el buit i de l’art com a única via de fugir del terror.

Les dues germanes estan en una agència publicitària que facilita la participació en proves i no descarten dedicar-se a la professió d’actrius. 

Darrera actualització: 16.11.2023 | 18:53