Les alcaldies del Vallès visiten la planta de Henkel a Montornès

Divendres, 19 de maig de 2023

Henhel Ibérica - Les alcaldies de Montornès del Vallès, Montmeló i Vilanova del Vallès han pogut veure les últimes inversions que Henkel ha realitzat a la planta en els últims anys en matèria d'innovació, indústria 4.0 i sostenibilitat.

Aquest 18 de maig, l’alcalde de Montornès del Vallés -José Antonio Montero-, Montmeló -Pere Rodríguez- i l’alcaldessa de Vilanova del Vallés -Yolanda Lorenzo- han visitat la planta de producció de Henkel a Montornès per veure les últimes inversions realitzades al centre. A la visita presidida per Rodolfo Schornberg, president de Henkel Ibèrica, els ha acompanyat també la directora general de la delegació a Barcelona de la Cambra de Comerç Alemanya a Espanya, Almudena Sánchez.

Rodolfo Schornberg, president de Henkel Ibèrica, assegura que "La planta de producció de Henkel a Montornès és una de les fàbriques més importants del Grup i continuarem treballant amb l'esperit pioner que ens ha caracteritzat sempre per a continuar sent un centre de referència i un exemple per a la indústria en els pròxims anys".

El centre de producció de Montornès és una de les principals fàbriques mundials de la companyia, ja que produeix més de 200.000 tones de productes a l'any, exporta a més de 60 països de tot el món i compta amb més de 500 empleats. En els últims anys s'han ampliat les capacitats de producció de la planta amb una inversió de més de 80 milions d'euros.

Per això, ara disposa d’una nova línia d'envasat de detergents d'alta velocitat; un nou magatzem automàtic d'última generació que actua com a centre logístic de la divisió de Consumer Brands per a tot el sud d'Europa; s'ha construït el Hub aeroespacial, la planta de producció d'aplicacions aeroespacials; i s'han triplicat els processos d'extrusió pel sector industrial augmentant la producció de tecnologies fabricades.

A més, la fàbrica de Henkel a la península Ibèrica lidera el camí de la companyia com a exemple per a la sostenibilitat i s'ha convertit en l'estàndard del grup per a la reducció de la petjada ecològica a tot el món. Això es deu als esforços per reduir el consum d'aigua i energia i reduir els residus de la planta. Actualment, la planta és "zero residus a l'abocador" i compta amb les certificacions ecològiques més rellevants que garanteixen que les operacions de producció, de principi a fi, protegeixin el medi ambient. La fàbrica de Henkel a Montornès ha estat la primera planta en obtenir la certificació Gold DGNB en sostenibilitat i la primera planta model en la indústria 4.0 pel World Economic Fòrum a Espanya.

Darrera actualització: 19.05.2023 | 12:18