La ràdio municipal creix amb noves seccions dintre del Montmeló Sona

Dijous, 15 de febrer de 2024

A finals d’aquest mes de febrer el programa Montmeló Sona de la ràdio municipal amplia les seves seccions habituals amb tres de noves.

El primer divendres de cada mes serà el torn d’un espai de natura on es combinarà la salut, la muntanya i els beneficis de caminar. De la mà del nostre company Pablo Agudo, el montmeloní Enric Liévana, un gran amant de la natura i el senderisme, ens recomanarà una ruta de muntanya i ens parlarà dels seus principals atractius. La primera col·laboració està programada pel dia 1 de març i estarà dedicada a la preparació, a tot allò que hem de tenir en compte abans d’iniciar una ruta, on es donaran consells relacionats amb l’equipació, la seguretat o la preservació del medi ambient.

Cada segon divendres de mes tindrem un espai dedicat a les mascotes de la casa, a càrrec de la clínica veterinària Petits i Peluts de Montornès. La importància de les vacunacions, la nova llei de protecció animal o com relacionar-nos òptimament amb els nostres animals de companyia, ben segur, seran temes que s’abordaran en aquest nou espai.

Continuarem parlant de consum cada tercer divendres de mes amb l’Oriol Contreras, assessor de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor de Montmeló, però amb una secció renovada on l’Oriol se centra en temes d’actualitat que, aquest any, estan molt directament relacionats amb consum.

I, finalment, el quart divendres de cada mes comptarem amb una secció de salut coordinada pel Centre d’Atenció Primària-Àrea Bàsica de Salut de Montmeló. Aquesta secció començarà divendres vinent, dia 23 on la Montse Jordana, referent de Benestar Emocional i Comunitari ens parlarà de la importància de les emocions i ens donarà recursos per a la seva gestió.

Com veieu, el programa Montmeló Sona amplia el seu contingut amb noves temàtiques d’interès general. Des que el mes de desembre del 2021, es va posar en marxa la nova emissora municipal i digital de Montmeló no ha parat de créixer i ja són setze els programes que conformen la seva graella. L’equip municipal de Ràdio Montmeló continua treballant per fer més extensiva la seva proposta. Per això, si tens ganes de fer ràdio t’animem a que ens facis arribar la teva proposta a través del nostre correu: radiomo@montmelo.cat

Darrera actualització: 16.02.2024 | 11:05