La G2M acull el projecte de formació Aprèn i Treballa

Dijous, 1 de febrer de 2024

L'Ajuntament de Montmeló i l'entitat Grupdem han signat aquest dijous un conveni mitjançant el qual l'Ajuntament cedeix l'equipament municipal del Centre de Formació i Recursos G2M per a la realització del projecte de formació anomenat Aprèn i Treballa que es desenvoluparà fins al mes de maig d'aquest any.

Aquest projecte, finançat per l’Obra Social de la Caixa, preveu 162 hores de formació teòrica -bàsicament en competències bàsiques, transversals i tècnic-professionals-, tutories, elaboració del projecte professional i portafoli, i 100 hores de pràctiques amb suport al seu Centre Especial de Treball.

La participació dels usuaris es planteja de forma gratuïta i els únics requisits per accedir-hi són que tinguin una discapacitat acreditada, un nivell suficient de lectura i escriptura per seguir adequadament la formació i que es comprometin en l’assistència.

L’entitat GrupDem va sol·licitar la col·laboració del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Montmeló per a la identificació i recerca de potencials usuaris interessats en aquest projecte, a través del Servei Local d’Ocupació, així com la utilització d’espais de l’equipament municipal per impartir la formació. De moment, ja hi ha 3 persones del municipi que estan aprofitant aquest recurs.

De moment ja hi ha 14 alumnes aprofitant aquest recurs, que es va posar en funcionament el passat dilluns 22 de gener, dels quals 4 són de Montmeló. Durant els primers dies de febrer es manté oberta la possibilitat de participar-hi sempre que es reuneixi el perfil requerit.

Grupdem és una cooperativa sense afany de lucre que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual. Amb aquest objectiu desenvolupa diverses línies d’actuació, entre les quals la realització de projectes o accions formatives destinades a la millora de l’ocupabilitat dels usuaris participants.

Darrera actualització: 1.02.2024 | 14:19