La companyia "El Espejo Negro" presenta l'obra "El Verdugo" a la Sala PolivalentPolivalent

Dissabte, 13 de gener de 2024

Encara sou a temps de comprar entrades per veure l'espectacle de marioneta per a adults El verdugo, que tindrà lloc dissabte 20 de gener a la Sala Polivalent la Torreta.

El verdugo és el setzè muntatge teatral d'Ángel Calvente amb la seva companyia El Espejo Negro, un espectacle amb el qual la companyia revitalitza la seva carrera artística. El Espejo Negro fa molt de temps que és un referent al mercat de teatre de marionetes per a adults i familiar. Després de trenta-dos anys de carrera, mantenen un lloc privilegiat al món teatral i un públic fidel, al qual Ángel Calvente té molt ben acostumat per la seva alta qualitat tècnica i artística. Calvent comença aquest nou projecte, amb noves forces renovades.

Després de molts anys de treball teatral tant a nivells creatius com interpretatius, té la necessitat d'emprendre aquesta gran aventura que serà adaptar i dirigir El verdugo. Obra insigne del gran director i creador Luis García Berlanga. Aquesta no seria la primera vegada que realitza una adaptació d'una obra d'un altre autor i crea la seva pròpia versió convertint-la en un genuí espectacle d'El Espejo Negro.

És una gran oportunitat per gaudir d'un espectacle teatral compromès, original i de primer nivell. Recordeu que podeu adquirir les entrades a través de la plataforma digital entrapolis.com.

  •  Preu entrades: General 16€ | Descomptes 10€ | Menors 30 anys 8€
  • Venda d'entrades: www.entrapolis.com
    • Les entrades amb descomptes s'hauran d'adquirir de forma presencial al Centre Cultural La Torreta. Cal que pugueu acreditar documentalment les condicions del descompte
    • Les entrades per a persones amb mobilitat reduïda i acompanyants s'han de reservar fent un correu a salapolivalent@montmelo.cat o trucant al telèfon 935721033
Darrera actualització: 18.01.2024 | 14:47