La campanya Emociona’t torna aquest Nadal, amb novetats i més premis

Divendres, 24 de novembre de 2023

Dimecres 22 de novembre es va presentar la campanya Emociona't. Aquest any, la campanya sota el lema Desitja Montmeló, omplirà la plaça de la Vila dels desitjos de la ciutadania de Montmeló

Per quart any, torna amb l'objectiu d'incentivar el comerç local i d'ambientar les festes de Nadal, la campanya Emociona't. Comprar a Montmeló tindrà avantatges com entrar en el sorteig de vals de compra i poder personalitzar els regals a la botiga Emociona't.

Durant gairebé tota la campanya ens trobarem amb una carpa gran a la Plaça de la Vila, la “Carpa dels Desitjos”. Aquesta carpa, a més a més d’acollir en el seu interior diverses activitats d’animació infantil, actuacions, espectacles, etc. acollirà també l’exposició de tots els millors desitjos dels infants de Montmeló. Entre tots ells, se sortejaran 10 premis de 60 euros en vals de compra per productes només per ells i elles!

Cada nen/a d’entre 4 i 12 anys podrà participar amb un màxim de 3 desitjos, que haurà d’escriure en postals que lliurarà el comerç local, i que haurà de portar a la Botiga Emociona’t que hi haurà a la Plaça de la Vila. El sorteig es farà el dissabte dia 30 de desembre a les 13h a la mateixa plaça.

A més a més del nou sorteig dels desitjos, torna també el sorteig de 100 premis de 100 euros en vals de compra, amb un màxim de 3 premis per persona. Per cada 10 euros de despesa al comerç local es podrà obtenir un número per al sorteig, a la botiga Emociona’t de la Plaça de la Vila. El sorteig es farà passada la campanya de Nadal i els vals es podran bescanviar fins a finals de febrer als establiments col·laboradors.

A la Botiga Emociona’t, com sempre, s’hi embolicaran gratuïtament els regals comprats al municipi, i s’hi podrà comprar també diversos articles del marxandatge de la campanya, sabent que tots els ingressos que es recaptin es destinaran a finalitats solidàries. Concretament, s’ajudarà a l’entitat veïna Globus pels valents, que destina aquests ingressos a l’Hospital Sant Joan de Déu.

Aquest any es recupera també el sorteig d’una panera de Nadal al mercat setmanal, amb un únic premi de 300 euros per gastar a les parades del mateix mercat. El sorteig es farà el divendres 23 de desembre a les 13h al mercat.

Darrera actualització: 30.11.2023 | 12:37