La 23a edició del ‘Mou-te per l’esclerosi múltiple’ supera el rècord de participació amb 2.300 inscrits

Divendres, 5 de maig de 2023

Vallès Visió - La 23a cursa del ‘Mou-te per l’esclerosi múltiple‘, aquest any, ha tingut un rècord de participació, arribant als 2.300 inscrits repartits entre les diferents proves. Una prova solidària en la qual es poden trobar molts casos que són exemples de superació.

Tal com és tradició, el Mou-te ha ofert diferents modalitats com la ciclista, la primera que ha sortit a l’asfalt. Després ha estat el torn de la prova atlètica, la qual ha reunit un gran percentatge dels esportistes de la jornada. Una cursa a la qual s’hi han afegit les disciplines de vehicles elèctrics de mobilitat personal i els patins. Aquests últims amb protagonistes com el Manuel, que ha debutat als seus 84 anys.

L’ambient que s’hi respira i l’experiència de trepitjar el traçat montmeloní són dos factors que atrauen a tots els amants de l’esport.

A banda de passar una bona estona, l’objectiu d’aquesta jornada ha estat donar a conèixer l’esclerosi i recaptar fons per la seva investigació, entre d’altres. 

Les curses s’han complementat amb altres activitats repartides pel paddock. Una proposta ideal per fer en família que ha tancat, com no podia ser d’una altra manera, al podi.

Darrera actualització: 24.05.2023 | 10:19