Ja podeu enviar les vostres preguntes pel programa Jo vull saber de Ràdio Montmeló del mes de gener

Dijous, 25 de gener de 2024

El programa Jo vull saber del mes de gener es publicarà dijous 1 de febrer. En aquest programa l’alcalde contestarà tota una bateria de preguntes de la ciutadania. Teniu fins dimecres 31 de gener per enviar les vostres preguntes que es traslladaran al programa.

Els protagonistes d’aquest programa sereu vosaltres, la ciutadania i l’alcalde de Montmeló. Fins el dia abans de l’emissió del programa, dimecres 31 de gener  podeu fer arribar les vostres preguntes, dubtes i inquietuds sobre les qüestions del municipi que ens afecten a tothom, a l’alcalde.

Per fer-ho, podeu enviar un correu a la ràdio, radiomo@montmelo.cat o bé una nota de veu o un whatsapp al telèfon 637150702, amb les vostres dades i la pregunta o tema que vulgueu saber.

El programa Jo vull saber es publicarà al web en format podcast, dijous 1 de febrer  i el dimecres anterior a les 18 hores s’emetrà la gravació per instagram on també podreu fer arribar les preguntes “en directe”.

 

JO VULL SABER. Mes de gener

  • 31 de gener - 18 hores - gravació del programa emès pel canal d'instagram de l'Ajuntament @ajmontmelo i de la Ràdio @radiomontmelo
  • 1 de febrer - 17 hores - publicació del podcast a la web www.radiomontmelo.cat
Darrera actualització: 25.01.2024 | 15:06