Ja estàs donat d'alta al canal de WhatsApp de l'Ajuntament de Montmeló?

Dilluns, 9 d'octubre de 2023 a les 00:00

Guarda el número 677 102 452 i envia un missatge amb la paraula “Hola”. A través d’aquest número la ciutadania pot comunicar-se amb l'Ajuntament així com informar d’incidències, consultar les notícies municipals, l’agenda d’activitats, les farmàcies i les adreces i telèfons municipals.

L’Ajuntament de Montmeló té en funcionament aquest nou servei d’informació municipal i de comunicació d’incidències que es duu a terme a través d’un sistema automatitzat de WhatsApp. Per accedir-hi, només cal guardar a l’agenda de contactes del dispositiu mòbil el número 677 102 452 i enviar un WhatsApp posant la paraula “Hola”. També s’hi pot accedir a través de l’enllaç aju.cat/montmelo.

El nou servei de missatgeria permet una comunicació més directa entre la ciutadania i l’Ajuntament, i facilitarà que la informació que es requereix arribi amb molta més rapidesa i d’una manera més detallada i concreta a la població. Cal subratllar, també, que es tracta d’un canal bidireccional, en el qual la ciutadania trobarà una resposta personalitzada a les seves demandes i podrà establir un diàleg fluid amb l’Ajuntament.

Darrera actualització: 07.10.2023 | 09:13