Ja es pot consultar el Cens Electoral per a les eleccions europees

Divendres, 19 d’abril de 2024

Des de dilluns 22 fins al 29 d'abril, ambdós inclosos, es podrà consultar el Cens Electoral per a les properes eleccions al Parlament Europeu del 9 de juny. Les reclamacions podran tenir lloc directament davant de la Delegació Provincial de l’Oficina del Cens Electoral que correspongui o mitjançant l’Ajuntament i consolats.

Les persones interessades a consultar el Cens Electoral podran fer-ho, presencialment, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de dilluns a divendres, en horari d'atenció al públic, acreditant-se amb el DNI, passaport o permís de conduir. . Fins al dia 29 d’abril, es podrà formular reclamacions sobre les dades censals a la Delegació Provincial de l’Oficina del Cens Electoral o a l’Ajuntament de Montmeló, on es facilitarà a l’interessat els corresponents impresos de reclamació.

Com en el cas de les eleccions autonòmiques, que se celebren el 12 de maig, el plebiscit al Parlament Europeu comptarà a Montmeló amb 11 meses electorals, repartides en cinc Col·legis Electorals: Pavelló INS, Ajuntament, Antiga Estació, Museu Municipal i sala Polivalent la Torreta.

El vot per correu postal ja es pot demanar. Hi ha temps fins al 30 de maig inclòs, i es pot sol·licitar de forma telemàtica, amb certificat electrònic, al web correos.es; o presencialment, a qualsevol oficina de Correus, presentant el DNI, passaport o carnet de conduir. Més endavant, del 20 de maig fins al 5 de juny, ambdós inclosos, es podrà enviar el vot per correu també en una oficina de correus.  

 

 

Darrera actualització: 25.04.2024 | 13:27