IV Concurs de punt de llibre, poesia i microrelat per a la Gent Gran

Dissabte, 30 de març de 2024

La Regidoria de Gent Gran i Envelliment Actiu, organitza un any més el Concurs de punt de llibre, poesia i microrelat, coincidint amb la celebració de la diada de Sant Jordi. Aquesta esdevé la 4a edició del concurs.

El concurs està adreçat a totes les persones majors de 60 anys empadronades a Montmeló. Fins a l'11 d'abril les persones interessades a participar poden passar per la consergeria del Casal a recollir la documentació per participar-hi.

S'estableixen tres modalitats de participació: punt de llibre, poesia i microrelat. Cada participant podrà presentar tres obres com a màxim, però no s'admetrà més d'una obra per cada modalitat del concurs. La temàtica és lliure i les obres han de ser inèdites i no publicades amb anterioritat.

Del 12 al 18 d'abril s'exposaran al Casal de la Gent Gran les obres participants. I qualsevol persona amb el carnet del Casal de la Gent Gran podrà emetre un vot per modalitat del concurs.

Per la diada de Sant Jordi se celebrarà l'acte on s'anunciaran els guanyadors de cada modalitat. Serà a les 11:00 a la Sala de la Concòrdia. L'acte es clausurarà amb un concert especial de Sant Jordi de la Coral del Casal de la Gent Gran.

  • Podeu consultar les bases clicant aquí
Darrera actualització: 15.04.2024 | 14:30