Inici del curs de català a Montmeló

Dimarts, 9 de gener de 2024

Oficina de Català de Montmeló CNL  Vallès Oriental Comencem l'any i alhora comencem els cursos de català per a adults del 2024. En aquest trimestre, l'Oficina de Català de Montmeló ofereix el curs bàsic 1 per aprendre català. És un curs adreçat a aquelles persones que han arribat fa poc a Catalunya i volen conèixer la nostra llengua.

A més, tant en l'àmbit laboral com per a regularitzar els papers, cal tenir uns mínims coneixements de llengua catalana, i per això venen força usuaris a estudiar per poder certificar la competència en català.

El curs està programat els dilluns i dimecres de dos quarts de quatre a dos quarts de sis i té una durada de 45 hores. L'alumnat, la gran majoria, és de Llatinoamèrica i són joves amb ganes d'estudiar, de treballar i així, quedar-se al país, amb la qual cosa els cal aprendre la llengua.

Val a dir que la resta de nivells de llengua estan repartits arreu de la comarca, que l'oferta de cursos és des del bàsic fins al de suficiència per assolir el C1, però els nivells alts, la majoria són en línia. Al febrer s'obriran noves inscripcions per fer el C2.

Totes les persones apuntades als cursos van fer la inscripció al desembre per tal d'obtenir plaça. Això vol dir que si hi ha algú més interessat, pot fer un truc a l'Oficina a 634 254 450 o bé demanar informació al correu electrònic montmelo@cpnl.cat per tal de saber si queden places o per orientar-se per a les següents inscripcions, que seran el 2, 3 i 4 d'abril.

Darrera actualització: 9.01.2024 | 10:57