Informa't i forma't per tenir més oportunitats en el món laboral a la G2M

Divendres, 31 de març de 2023 a les 00:00

El mes d'abril serà un més molt productiu pel que fa a la formació laboral a Montmeló, El centre de formació i recursos G2M acull 10 propostes, entre cursos, espais i sessions informatives, perquè joves i adults ampliïn els seus coneixements en diferents àmbits del món laboral i d'aquesta manera puguin optar amb millors condicions a un lloc de treball.

El 13 de març va començar a la G2M un curs sobre manteniment industrial per a joves, inclòs en les accions del Programa Singulars a la comarca. Les persones assistents alternen formació teòrica amb formació de programes informàtics que simulen experiències reals, i experiència directa amb maquinària. Aquest curs es prolongarà fins a principi de juny.

També continuen en marxa els diferents espais i serveis que de manera continuada ofereix el departament de promoció econòmica. Ens referim al servei d'hora exprés, que de dilluns a divendres ofereix assessorament sobre gestions laborals; a l'espai de recerca de feina, que cada dimarts dona accés a les persones usuàries que ho necessitin a ofertes de feina; i a les sessions d'informàtica bàsica, que cada dijous forma i informa sobre com fer recerca de feina a través d'Internet.

Després de les vacances de Setmana Santa es posaran en marxa cinc cursos nous. El primer serà el d'Excel mig, de l'11 al 27 d'abril. Seran 6 sessions de dues hores per ampliar i aprofundir conceptes sobre el programa Excel.

El dissabte 15, hi haurà una nova sessió dels cursos de conducció de carretons industrials que amb caràcter mensual s'imparteixen en alguna empresa de Montmeló. A més de les pràctiques corresponents, s'informa sobre la normativa vigent i s'obté el certificat o carnet de carretoner.

El dia 17 d'abril s'inicia un nou curs bàsic de neteja industrial d'immobles. Es tracta d'un curs de cinc dies amb un total de vint hores presencials amb formació tècnica i pràctica. El curs dona l'opció d'impartir pràctiques en una empresa.

Dimecres 19 a la tarda s'impartirà una sessió formativa sobre com superar positivament una entrevista grupal de feina. Es desenvoluparan algunes dinàmiques de grup que s'utilitzen com a eina de selecció.

I el dia 22 es repeteix de nou el curs bàsic d'atenció i informació al públic en esdeveniments. Aquest curs és especialment interessant per a la gent que vol optar a treballar en els diferents esdeveniments que porta a terme al llarg de l'any el Circuit de velocitat. Les persones interessades podran també assistir a una xerrada el dijous 13 d'abril, per conèixer els requisits que es demanen a l'hora de la contractació de personal d'informació en esdeveniments públics.

Com veieu l'oferta formativa és molt extensa i variada. Les persones inscrites en el Servei Local d'Ocupació tenen grans avantatges per accedir a qualsevol dels cursos anomenats. A més, si et trobes en alguna de les bosses de feina relacionada directament amb els cursos, des del departament de promoció econòmica rebràs un avís puntual i detallat sobre els horaris i requisits dels cursos i sessions formatives.

Podeu posar-vos en contacte per rebre informació de les diferents formacions a través del correu promoec@montmelo.cat, trucant al telèfon 935 720 000 (extensió 142), o bé de manera presencial acudint al centre de formació i recursos G2M, situat en el número 34 del carrer Nou de Montmeló.

Darrera actualització: 31.03.2023 | 12:36