'Iaia' és el nom del proper espectacle que es veurà a la Sala Polivalent, aquest divendres 27 d'octubre

Dimecres, 25 d'octubre de 2023 a les 00:00

Coincidint amb la Setmana de la Gent Gran a Montmeló, la Polivalent ha programat l'espectacle teatral 'Iaia', un homenatge a les persones grans en clau d'humor i amb molta tendresa que fa participar al públic.

'Iaia' de Mambo Project utilitza el mètode documental i diversos recursos audiovisuals per universalitzar l'experiència d'un reduït nombre de dones grans a qui han entrevistat. Situant el públic al menjador de casa, es desgrana la quotidianitat d'una generació que ha viscut unes vicissituds radicalment diferents de les nostres.

A través de la paraula, les imatges enregistrades, la participació del públic i, sobretot, la veritat que representen els seus intèrprets amb aquelles nimietats de vida, fan ressonar experiències que no hem patit en primera persona, però que hem sentit a les generacions anteriors. Fent ben real aquella idea que som allò que ens constitueix, perquè el nostre present en relliga amb aquelles de qui som deutors en afectes: totes les iaies del món.

A les 6 de la tarda d'aquest divendres 27 d'octubre es farà una primera funció per a la gent gran que ja ha esgotat les entrades. A les 8 del vespre es farà la funció oberta a tot el públic. Encara podeu comprar les entrades a través de la plataforma entrapolis.com. Aquí també trobareu els descomptes i abonaments per assistir a altres representacions de la programació de tardor-hivern de la sala.

Darrera actualització: 25.10.2023 | 11:05