Fitur, punt de partida de la temporada 2024 del Circuit

Dimecres, 24 de gener de 2024

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).La Fira Internacional de Turisme de Madrid és aquesta setmana l'escenari promocional dels principals atractius del traçat, el FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2024 i el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™.

 Una any més el Circuit de Barcelona-Catalunya torna a ser present a Fitur, punt de trobada dels professionals del turisme, promocionant els grans atractius del traçat mundialista.

La Fira Internacional de Turisme s’ha inaugurat avui a Madrid i reuneix el professionals del turisme mundial, tant pels mercats receptius com pels emissors d'Iberoamèrica. Aquest fòrum únic serveix per promocionar les marques, presentar nous productes i conèixer les últimes tendències.

Com ja és habitual, el Circuit de Barcelona-Catalunya hi assisteix per promocionar les seves cites, proves celebrades de la mà d'alguns dels millors certàmens del món del motorsport com el FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2024, el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™ o el Superbikes Barcelona Motorfest – Pirelli Catalunya Round 2024, entre molts altres que estan programats per aquesta temporada.

L'espai del Circuit a Fitur està situat a l'estand Catalunya (Pavelló 7, estand 7B10), que reuneix tota l'oferta d'entitats, institucions i empreses que representen el territori.

La Fira Internacional de Turisme de Madrid se celebra del 24 al 28 de gener, però durant els tres primers dies l'accés està restringit als professionals del sector turístic. Durant el cap de setmana, els dies 27 i 28 de gener, la fira estarà oberta al públic general, que podrà visitar lliurement l'espai del Circuit de Barcelona-Catalunya.

Darrera actualització: 24.01.2024 | 15:23